Om Anders

Anders Dræby, DProf MHH MA BA MPF

Velkommen til 🔆

Jeg hedder Anders og kommer oprindeligt fra det naturskønne Østjylland, men har efterhånden boet mange år i København. Denne blanding af ro og nysgerrighed afspejler sig i min tilgang til livet og terapien. Jeg er et roligt og indlevende menneske, der er god til at finde dig, hvor du er i livet – især når du måske er faret vild eller længes efter noget andet og mere.


Vi kan alle have brug for en kompetent vejleder til at komme videre med vores liv. Hos mig vil du finde en nærværende og livsklog samarbejdspartner, der kan hjælpe dig på vej. Jeg tilbyder en tryg og støttende ramme, hvor du kan dele dine udfordringer uden frygt for at blive dømt eller kritiseret.


Min faglige baggrund 🔆

Jeg er uddannet eksistentiel terapeut og supervisor på det højeste internationale praksisniveau med en engelsk professionsdoktorgrad under den anerkendte professor Emmy Van Deurzen. Derudover har jeg en international certificering i psykoterapi med fokus på psykodynamiske, humanistiske og integrative tilgange. 


Jeg har også færdiggjort danske uddannelser inden for psykologi og sundhedsvidenskab og er certificeret i coaching. Desuden har jeg lavet forskning i, hvordan man kan lære for livet i terapi, og i dag fungerer jeg som faglig bedømmer ved flere internationale tidsskrifter. Men først og fremmest er jeg et empatisk og lyttende menneske, der har en stor intuition og indre visdom og gerne vil hjælpe andre med at finde hjem til dem selv og komme overens med livet.


Min professionelle erfaring 🔆

Jeg har 20 års erfaring med psykoterapi, psykologisk rådgivning og supervision, og derudover har jeg yderligere flere års erfaring med ledelse, coaching og vejledning. Jeg var tidligere leder af den psykologiske rådgivning på Aarhus Universitet, og siden har jeg arbejdet som selvstændig terapeut og supervisor. I flere år underviste jeg i eksistentiel terapi og supervision på internationalt specialistniveau i London, og jeg har superviseret psykologer, læger og terapeuter fra hele verden. Det betyder alt sammen, at mit arbejde er kvalitetssikret og professionelt.


Hvem er du?

Du kan være hvem som helst. Jeg arbejder med alle typer af mennesker, og du er meget velkommen. Kontakt mig i dag på e-mail: anders@livsduelig.com